Medlemsavgift

Som God Man eller Förvaltare gör du en viktig insats för den du företräder och samhället. Din insats kan vara helt avgörande för denna person, när det gäller stabilitet och trygghet.

Vår förening ingår i Riksförbundet God Man och Förvaltare. Medlemsavgiften för 2023 är totalt 500 kr.

och medlemsavgiften består av:

  1. Ansvarsförsäkring/ efterförsäkring (200 kr)
  2. Olycksfallsförsäkring (50 kr)
  3. Avgift till riksförbundet RGMF (50 kr)
  4. Till vår lokala förening i Blekinge (200 kr) för aktiviteter, möjligheten till gemenskap, kompetens, erfarenhetsutbyte, föreläsningar mm

För att bli medlem i ”GMF i Blekinge” fordras att du är förordnad som God Man eller Förvaltare åt huvudman bosatt i Karlskrona, Ronneby, Karlshamn, Sölvesborg och Olofström kommun eller är förmyndare åt omyndig i någon av dessa kommuner. Det gäller även dig som God Man åt ensamkommande flyktingbarn.

Inbetalning kan ske antingen via vårt bankgiro 5448-7939 eller swish till 1233 927 175 samt gör din anmälan enligt nedan formulär.
Kom ihåg att skriva ditt namn i samband med inbetalningen. Så snart vi mottagit din inbetalning får du en bekräftelse från oss och ditt medlemskap och försäkringar träder omedelbart i kraft. 
Är du befintlig medlem och önskar göra några tillägg eller föreningar, var vänlig och skicka dessa till: medlem@gmfiblekinge.se

Ansvars- och förmögenhetsförsäkringen löper från 1 januari till 31 december och delbetalning är inte möjligt, oavsett när på året betalningen sker.

I samband med att jag betalar medlemsavgiften godkänner jag att jag finns med i föreningens bokföring samt föreningsregister för betalda medlems- och försäkringsavgifter.